top of page
Baren-häller-upp-dryck_edited.jpg

MAT & BAR

Tunet är omtyckt för sin mat och har mättat många gäster under åren. Säsongen 2023/2024 har vi en helt ny meny i vår Mat & Bar. Välkomna!

En god bit mat

Tunet Mat & Bar har en ny barmeny. God mat, tillagad med hjärta i en skön och avslappnad miljö. Erbjuds hela vintersäsongen.

Mat & Bar öppet

Torsdagar - Fredagar - Lördagar

Köket serverar mat kl 15.00-21.00
Drop in - ej bordsbokning

Baren öppen till kl. 23.00


Vår meny >

Gäller perioden 1 dec - 1 maj
* Julen håller vi stängt 21-26 december

* Nyårsafton erbjuds särskild meny


 

Frukost

Vår omtyckta frukostbuffé ingår till alla våra hotellgäster. Här får de möta både varandra och dagen som väntar. Självklart kan även andra gäster boka in sig för frukost.

HÄNDER HOS OSS

  • Aktiva dagar för aktiva gäster. Guidade skoterturer, toppturer, aktiviteter, fika, utelunch och utökade öppettider i Mat & Bar.
  • Välkommen på en repris av fjolårets populära Toppturspaket i Hemavan. Eventet genomförs i samarbete med vårt lokala guideföretag Hemavan Adventure. Med sig har de Josef Westerlund, uppskattad IFMGA Bergsguide med lång erfarenhet av skidguidning i världens alla hörn.
  • Upptäck fjällen med guidade aktiviteter. Prova på topptur, Skotertur med Stig Strand eller Topptur med egen guide. Boka och betala direkt online!
  • Hela säsongen erbjuder vi en BARMENY för dig som vill käka gott i en avslappnad miljö.
utelunch_eld.jpg

Mat ute, alltid lika omtyckt

Oavsett årstid så gillar våra gäster att äta och fika utomhus, när väder och vind tillåter. Det kan vara en värmade kopp kaffe på en guidad tur, en mättande lunch som serveras i en snögrotta eller en välkomnande måltid vid vår egen eldstad.

 

Gårdens egna grillplats 


På vår innergård finns en fin grillplats, som alla gäster kan använda för både matlagning och skönt häng. Här finns renskinn att lägga ut på bänkarna, en stekhäll att placera på elden och redskap att använda.

bottom of page