top of page

Konferens och kickoff i fjällen i ett vintervitt Hemavan

Umgås utanför jobbet, lär känna nya sidor hos varandra och ha kul tillsammans. Det skapar värdefulla stunder och bygger starka team.


En konferens hos oss på Tunet i Hemavan kombinerar jobb med unika fjällupplevelser ni sent kommer glömma. Inspireras av den vackra omgivningen och känn hur fjälluften ger ny energi till teamet.


När ni bokar en konferens på Tunet har ni en egen fjällgård för en stund. Bekväma bäddar i hotellrum eller lägenheter, ni serveras goda måltider inomhus och ute på fjället och bastun står öppen för er att använda när ni önskar. Efter arbete och möten väntar aktiviteter samt teambuilding övningar.


Med närhet till skidbackar, leder och fjäll finns många olika aktiviteter som passar hela gruppen och som skapar en minnesvärd konferens. Vi hjälper er att sy ihop ett paket som passar just er.Konferens inomhus eller konferens utomhus


Håll möten och workshops inne i vårt konferensrum eller varför inte förlägga delar av mötestiden, med naturen som tak. Ute i det fria får ni ett härligt miljöombyte som också höjer kreativiteten. Under åren har vi skottat fram långa och många sittbänkar i gnistrande snö, där medarbetarna får uppleva en helt ny konferensmiljö.


Vårt konferensrum


Tunets konferensrum ligger i samma byggnad som vår matsal och rymmer 40-50 personer. Här finns en 75 tums Samsung skärm, snabbt Wifi och Apple TV för AirPlay om ni har Mac. För PC finns HDMI och adaptrar. I rummet finns även whiteboard och blädderblock på staffli. Konferensanläggningen har SONOS ljudsystem om ni vill visa video med bra ljud.
Comments


bottom of page